Hiswa

Hiswa winactie, 8 kaarten beschikbaar!

Van woensdag 11 t/m zondag 15 maart 2020 vindt in RAI Amsterdam de 65e editie plaats van het grootste watersportevenement van Nederland, HISWA Amsterdam Boat Show. HISWA is er voor iedereen die houdt van varen; voor diegene die af en toe een sloep vaart tot en met de fervente zeiler. Lees ook verder voor de Hiswa winactie voor de gratis kaarten!

HISWA Amsterdam Boat Show

Op de HISWA vindt u de nieuwste modellen boten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies voor de doorgewinterde watersporter en voor degene die op zoek is naar zijn eerste eigen boot. HISWA Amsterdam Boat Show is ‘the place to be’ om u voor te bereiden op het nieuwe vaarseizoen. Voordat u het weet begint het vaarseizoen!

Hiswa

Winactie en programma

Bootgevraagd.nl heeft een winactie voor alle watersporters. Dit jaar is er weer een uitgebreid programma samengesteld, met demonstraties, workshops, presentaties en nog veel meer! Dus jong, oud, beginner of ervaren watersporter het is een leuk en leerzaam evenement wat vor iedereen geschikt is. In een ander blog leest u de 4 redenen waarom u de botenshow moet bezoeken. Lees het blog; HISWA Amsterdam Boat Show, 4 redenen waarom je de beurs moet bezoeken

Winactie voor HISWA Amsterdam Boat Show

Like en deel onze Facebook pagina van Bootgevraagd.nl en tag iemand met wie u graag de HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam bezoekt.  Dinsdag 3 maart verloten wij de 8 kaarten voor de Hiswa.

Hiswa gratis kaarten

Boot verkopen? 

Heeft u een andere boot op het oog en wilt u een goede prijs voor uw huidige boot? Neem dan contact op met Bootgevraagd en ontvang vrijblijvend een prijsvoorstel. Op deze manier verkoopt u eenvoudig en snel uw boot.

Terug naar overzicht