Hiswa

HISWA Amsterdam Boat Show, 4 redenen om te bezoeken

Wij tellen af naar de HISWA Amsterdam Boat Show, de officiële start van het watersportseizoen. Het mag dan vriezen het dat het kraakt, wij hebben nu al zin in het aankomende watersportseizoen.

HISWA Amsterdam Boat Show

Een seizoen wat traditioneel aftrapt tijden HISWA Amsterdam Boat Show, hier bij ons in Amsterdam. RAI Amsterdam is ook in 2020 de trotse gastheer van het grootste watersportevenement van Nederland. Daar vindt van 11 t/m 15 maart de HISWA Amsterdam Boat Show plaats. De HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be voor iedere (potentiële) watersportliefhebber!

Doelgroep Hiswa

Iedere boot of watersport kan weer terecht voor advies, onderdelen, accessoires, primeurs en handige gadgets. Ook is er een uitgebreid programma samengesteld, met demonstraties, workshops, experience, presentaties, shops en meer! Dus jong, oud, beginner of ervaren (potentiële) watersporter. Check de website voor meer informatie.

Zeilen, golfsurfen, windsurfen, suppen, kitesurfen, skimboarden, skiën, golf, beachvolleybal, urban hockey en urban sports – de jonge sportieveling vanaf 6 jaar kan in de HISWA Sport Xperience al deze verschillende sporten uitproberen, zowel in het water als op het droge! Alles met het doel de kinderen op jonge leeftijd enthousiast te maken voor de watersport en een aantal andere sporten! De botenshow is tot en met 16 jaar is toegang bovendien gratis.

Hiswa

Wat zijn de 4 redenen om de Hiswa te bezoeken

  1. Handige indeling 
    Om het overzichtelijk te maken, is de HISWA ingedeeld verschillende thema’s.  Van HISWA Zeilen, met (open) zeilboten, daysailers en klassenorganisaties, tot de motorboten, RIB’s en buitenboordmotoren in HISWA Speed. Met het grootste aanbod aan sloepen, weekenders en tenders ter wereld kunnen bezoekers in HISWA Sloep altijd de juiste boot vinden om er een dagje of misschien wel langer op uit te trekken.
  2. Geen nieuwe boot nodig, maar wel toe aan nieuwe accessoires, onderdelen of onderhoudsproducten? Dan biedt de wereld HISWA Onderdelen & Accessoires uitkomst, voor zowel grotere als kleine boten!
  3. Alle denkbare watersportspullen, naast uitgebreide informatie en oriëntatie kun je op de HISWA ook lekker winkelen. In het winkelcentrum HISWA Shop vindt u alle denkbare watersportspullen. Vaak tegen scherpe prijzen!
  4. Volop actie in de HISWA Sport Xperience 
Hiswa activiteiten

Exposanten

De deelnemende bedrijven tonen tijdens de HISWA hun laatste modellen boten, handige gadgets en de nieuwste spullen. Ook mag u het InnovationLAB niet missen. Dat is dé plek waar nieuwe ontwikkelingen, ideeën, nieuws en trends tastbaar worden. Ook krijgen startup bedrijven in de watersport hier een podium en zijn de nominaties voor de HISWA Product van het Jaar er te bewonderen.

Daarnaast vindt u er een overzicht van handige gadgets die het varen nog leuker of makkelijker maken en eigenlijk een musthave zijn voor iedere watersporter; de sinds vorig jaar nieuwe HISWA Hebbeding verkiezing;

Ook in 2020

1 Proefvaren mogelijk
2 Breed assortiment
3 InnovationLAB; Innovaties, startups en hebbedingen te zien!

Hiswa

Boordevol activiteitenprogramma

Uiteraard is er dit jaar in 2020 weer een uitgebreid programma samengesteld. Zo komt de bezoeker bij binnenkomst van het evenement terecht in de HISWA Haven die vol ligt met boten die uitnodigen tot uitproberen. Ook zijn er leuke activiteiten en kunt u lekker eten bij het aan het water gelegen Strandzuid; Haven ft. Strandzuid, direct bij de entree.

Daarnaast is binnen de HISWA Mainstage te vinden, het kloppend hart van de HISWA, waar inspirerende sprekers in verschillende thema’s bijzondere of leerzame verhalen vertellen. Met o.a. koken aan boord, vertrekkersverhalen en meer! Voor de doe-het-zelvers is er het Demoplein, met leerzame workshops over bootonderhoud. Het Veiligheidseiland biedt daarnaast alle informatie over veiligheid op en rond het water.

Blijf op de hoogte van de activiteiten op de FB pagina van Hiswa Amsterdam Boat Show; https://www.facebook.com/HiswaAmsterdam

Hiswa experience

De deelnemers van HISWA
Op de HISWA Amsterdam Boat Show in RAI Amsterdam is voor ieder wat wils. Om uw bezoek overzichtelijker te maken, is het evenement verdeeld in verschillende werelden: Zeilen, Speed, Sloep, Onderdelen & Accessoires, Shop, Recreatie en HISWA Sport Xperience.

Op HISWA Amsterdam Boat Show maakt u kennis met heel veel nieuwe producten en diensten van 250 exposanten. De exposanten komen uit heel Nederland en buitenland.

Samenvatting HISWA Amsterdam 

  1. Breed aanbod van boten, inclusief de nieuwe zeil- en motorbootsteiger.
  2. U kunt terecht voor advies, onderdelen, accessoires, primeurs en handige gadgets.
  3. Uitgebreid programma samengesteld, met demonstraties, workshops, presentaties en meer! Dus jong, oud, beginner of ervaren.
Hiswa bezoekers

Kortom, een bezoek aan HISWA Amsterdam is de perfecte voorbereiding op het nieuwe – of misschien wel uw eerste – watersportseizoen!

Gratis kaarten?

Wilt u gratis kaarten? Bootgevraagd.nl heeft een winactie. Bekijk de FB pagina van Bootgevraagd voor de gratis kaarten. (actie is tot en met 3 maart.)

Hiswa

Meer info en kaartverkoop via www.hiswarai.nl 

Terug naar overzicht