Uw boot (jacht) verkopen voor een goede prijs

Uw boot verkopen doet u maar één keer. Dan is het wel zo prettig om zaken te doen met een betrouwbare partij. Bij ons bent u aan het goede adres. Wij zorgen voor een degelijke taxatie, doen een eerlijk bod en nemen u de administratieve afhandeling uit handen.

Kiest u voor een verkoop via bootgevraagd.nl? Dan doet u geen zaken met een jachtmakelaar, maar verkoopt u rechtstreeks aan dé inkoper van Nederland. Hierdoor bespaart u fors op bemiddelingskosten die een makelaar zou berekenen. U krijgt dus altijd een goede prijs voor uw jacht.

 

Wij kopen uw jacht in drie simpele stappen

  1. U meldt uw jacht online aan.
  2. Wij doen u een goed bod.
  3. Wij bekijken en kopen uw boot.

 

Ja, ik wil mijn jacht verkopen!

 

Simpel en snel uw jacht verkopen

Wij kopen uw jacht. Binnen een dag doen wij u een vrijblijvende indicatie van de prijs die wij kunnen bieden. Spreekt deze prijs u aan? Dan komen we bij u aan boord om de details te bespreken. Wij bekijken uw jacht en zorgen, als we het eens zijn over de prijs, direct voor een gedegen koopcontract.

Onze werkwijze is helder en transparant. De betaling vindt direct plaats, per bank of eventueel contant. Binnen vijf dagen nadat u het geld heeft ontvangen wordt uw jacht opgehaald.

 

Gelijk geld voor uw jacht

Verkoop uw jacht op bootgevraagd.nl en u heeft binnen enkele uren duidelijkheid over de hoogte van de overnameprijs. Binnen een dag kunnen we een bezichtiging plannen en binnen een week is het hele traject afgerond. Snel, simpel en betrouwbaar.

Ontdek wat uw jacht waard is door ons digitale aanmeldformulier in te vullen.

 

Snel mijn jacht verkopen