Uw boot verkopen via een makelaar? Waarom zou u? Het kan nog simpeler.

Boot verkopen

Heeft u een mooie boot waar u veel plezier aan heeft beleefd? Maar gaat u deze, om welke reden dan ook, verkopen? Dan wilt u natuurlijk dat de verkoop snel verloopt en u er een goede prijs voor krijgt.

U kunt dan uw boot verkopen via een makelaar, maar waarom zou u dat doen?

Anno nu kunt u namelijk ook zélf uw boot aanbieden op bootgevraagd.nl. Een boot verkopen was nog nooit zo makkelijk.

Hoe werkt bootgevraagd.nl?

Als u eenmaal heeft besloten om uw boot te verkopen, wilt u er graag een eerlijk bedrag voor hebben. Aan de hand van foto’s en gedetailleerde informatie die u ons stuurt, krijgt u binnen 24 uur een bod van ons. En dat simpelweg door ons bootverkoop formulier in te vullen.

Het voordeel van bootgevraagd.nl is dat u niet met dure tussenpersonen te maken krijgt. Wij vragen u geen percentage van het verkoopbedrag. Op deze manier houden wij kosten laag en krijgt u altijd een eerlijke prijs aangeboden voor uw boot. U krijgt naderhand niet te maken met verborgen kosten. Bij ons weet u meteen waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met ons bod, dan maken wij meteen een afspraak voor bezichtiging.

Een snelle manier van verkopen

Misschien bent u bang dat u maanden blijft zitten met de boot die u wilt verkopen. Bij bootgevraagd.nl heeft u hier geen last van. Al binnen 5 werkdagen na de bezichtiging wordt het afgesproken bedrag naar u overgemaakt. De boot wordt bij u opgehaald en de verkoop is afgehandeld. Het kan niet sneller en makkelijker.

Dus wilt u anderen blij maken met de boot waar u zoveel plezier aan heeft beleefd? Dan bent u bij bootgevraagd.nl helemaal aan het juiste adres. Waar u bij andere verkopers soms veel betaalt voor de bemiddeling en u nog maar af moet wachten hoe lang het gaat duren voor de boot verkocht is, is dat bij bootgevraagd.nl een heel ander verhaal. Snelheid en een eerlijke prijs is waar het allemaal om draait. Uw verkoop is al binnen een paar dagen een groot succes.

Uw boot verkopen via een makelaar is niet nodig, want zo simpel en voordelig als op bootgevraagd.nl, vindt u namelijk nergens.