Boot verkopen -Camper kopen of huren

Waarom u als boten liefhebber ook eens met een camper op vakantie moet

 

Boten en campers, u zou het niet zeggen maar ze hebben best veel gemeen. Beide zijn ze knus, beide bieden ze een ongelofelijk gevoel van vrijheid. U als liefhebber van boten is het ook de moeite waard om eens met een camper op vakantie te gaan.

 

Vrijheid en rust

Waarschijnlijk bent u gek op het gevoel van vrijheid dat een boot u geeft. ‘s Ochtends lekker wakker worden op het water dat nog heel rustig is. Overdag varen over mooie meren en leuke kanalen terwijl u zo nu en dan even aanlegt in de natuur. In de avond ligt u weer op een mooie plek aan waar veel boten liggen, voor een knus avondje met je geliefden terwijl u vanaf het water prachtig zicht hebt op de ondergaande zon. Na zonsondergang duikt u de kajuit in en val door het rustige kabbelen al snel in een diepe slaap.

In een camper is het misschien net iets anders, maar toch komt het ook erg overeen. ‘s Ochtends wordt u in alle rust wakker en geniet u van een ontbijtje voor de camper. Als u naar een rustige camping of camperplaats aan het water gaat, kunt u alsnog genieten van de rustig ontwakende wereld op en rondom het water. Overdag onderneemt u een leuke activiteit of rijd u langs de mooiste routes waar u soms veel boten tegenkomt of juist niet. In de avond zoekt u weer een rustig plekje op voor een avondje genieten. Zorg er voor dat u weer lekker aan het water staat of bijvoorbeeld uitzicht hebt over de bergen en een vallei voor een spectaculaire zonsondergang.

Boten verkopen-boot

U ziet weer eens wat anders

Al jaren met een boot op vakantie? Een camper kan dan ook eens leuk zijn voor de afwisseling. U kunt er natuurlijk nog steeds een rondje  Amsterdam, Zeeland, langs de Friese meren of andere Nederlandse wateren maken. Maar u kunt er ook voor kiezen eens wat verder weg te gaan. U leert net even andere mensen kennen en komt ook weer eens op wat andere plekken. Overigens kan het ook leuk zijn om in de winter eens met een camper op pad te gaan. Winterkamperen wordt steeds populairder, terwijl u met een boot toch minder snel op pad gaat. Helemaal als de water dicht gevroren zijn.

Boot verkopen-camper-boten

Camper huren

U hoeft natuurlijk niet direct zelf een camper aan te schaffen. Een camper huren kan een goed alternatief zijn. U kunt daarvoor bij echte camperverhuur bedrijven kijken, maar er zijn ook steeds meer camper deelplatformen als Goboony. Omdat via zulke platformen campers door particulieren worden verhuurd zijn er campers in alle soorten en maten. Zo weet u zeker dat er iets voor u tussen zit. Overigens kunt u het beste van twee werelden ook combineren. Zit u te denken om uw boot te verkopen voor een andere boot of een camper? Neem contact op met Bootgevraagd en ontvang direct een goed bod.

Terug naar overzicht