Boot Dusseldorf 2020

Boot Dusseldorf 2020 kaarten beschikbaar!

 

Boot Düsseldorf 2020 is van 18 tot en met 26 januari 2020. De kaartverkoop is begonnen.

Er staan talrijke interessante en bijzondere noviteiten en veranderingen op stapel. De beurs is nog overzichtelijker geworden. Er is een andere indeling en nog meer spectaculaire thema’s. In 2019 zijn er 17 hallen (220.000 m²) en 19 thema’s die zorgen voor een bijzondere watersportbeleving. Bekijk hier de plattegrond en de indeling.

Boot Dusselforf, Botenbeurs

De Düsseldorf International Boat Show wordt genoemd boot Düsseldorf. Het is één van de werelds beste en grootste bootshows.
Met zo’n 1.700 exposanten uit meer dan 50 landen, wordt boot Düsseldorf beschouwd als een maatstaf voor de internationale boten- en watersportindustrie.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is begonnen. Bestel online de kaarten voor de beurs. Er zijn ook kaarten te verkrijgen voor een halve dag. De kosten zijn dan €10,00 per kaart. Enkel geldig maandag tot en met donderdag vanaf 14.00 uur.

Ondek de watersporttrends

De gehele beurs staat in het teken van jachten en alles wat daarmee te maken heeft. U treft alle nieuwe modellen, innovaties, vakantiebestemmingen en watersportactiviteiten aan. Ervaar het zelf en bezoek de beurs.

Boot Dusseldorf 2020

Plan u bezoek aan Boot Düsseldorf

Het is een enorme beurs waar heel veel bezoekers op afkomen. Maar de beurs is goed te bereiken. Er is voldoende parkeermogelijkheid. Treinen, bussen en trams stoppen dichtbij het beurscomplex. Daarnaast kunt u ook makkelijk overnachten in de stad Düsseldorf. Er zijn heel veel hotels rond het beursgebouw. Zie de mogelijkheden hier

Boot op het oog?

Gaat u de beurs bezoeken omdat u toe bent aan een nieuwe boot? Informeer bij bootgevraagd wat uw boot waard is. Op deze manier kunt u snel uw boot verkopen en weet u voordat u de beurs bezoekt hoeveel geld uw boot waard is. Wilt u zekerheid van snelle en prettige verkoop van uw boot neem dan contact op met Bootgevraagd.nl.

Terug naar overzicht